Daniel Cristian Stan

Primarul Municipiului Târgoviște

„Sunt un iubitor al sportului! Indiferent ce aș face, indiferent din ce postură, „microbul” e în organismul meu. Și e foarte puternic.

Privesc și trăiesc cu emoție tot angajamentul din jurul fenomenului. Îmi place competiția și admir fair-play-ul. Cred în forța molipsitoare a pasiunii care-i stârnește pe sportivi. Ridic mâinile și strig de bucurie atunci când favoriții câștigă și strâng pumnii de supărare atunci când pierd. Am goluri în stomac atunci când lupta e pe muchie de cuțit și simt cum pulsează tot corpul în ritmul unui meci. IUBESC SPECTACOLUL SPORTIV!

Aceasta e declarația mea de atașament față de sport. Cu atât mai mult, ca primar al municipiului, cred în sprijinul de care trebuie să se bucure sporturile, fie ele de echipă sau individuale. Implicarea noastră în susținerea mișcării sportive de performanță este o parte din respectul pe care îl datorăm comunității. Sportul este al oamenilor, iar oamenii trebuie să se bucure de el. Și atunci, rolul nostru este să facem posibilă această relație.

Victoriile, medaliile, sportivii, antrenorii, sacrificiile și miile de ore de antrenament, suporterii, pasiunile – toate se adună sub steagul municipiului Târgoviște și îi îmbogățesc cartea de vizită. Iar eu, ca primar, voi fi nu doar un suporter pasionat, ci un partener corect și implicat al fenomenului!”

Daniel Cristian Stan

Contact

Apasă aici pentru a afla datele de contact.