Baschet: CSM Târgovişte, un nou duel de foc cu Alba Iulia


Pentru echipa de baschet feminin CSM Târgovişte a sosit momentul adevărului şi ziua revanşei împotriva lui CSU Alba Iulia!

Trupa lui Dan Fleşeriu susţine în această după-amiază, cu începere de la orele 18.00, în Polivalenta târgovişteană, al doilea meci din semifinalele LNBF împotriva grupării ardelene.

1629_442500245852286_8316932300467677904_n

A doua înfruntare dintre combatante se dovedeşte a fi una capitală pentru ambele echipe, cum fiecare şi-a propus ca obiectiv victoria.

Un succes obţinut de dâmboviţene, ar duce CSM-ul să pătrundă în ultimul act al competiţiei, iar o victorie a adversarului, face din CSU să ducă duelul în „decisiv”, joc ce va avea loc la Alba Iulia. După succesul din Cetatea Unirii (77-67), vicecampiona României are încredere că va trece şi pe teren propriu de ocupanata locului secund din campionat. Mai mult de atât, dâmboviţencele îşi doresc o nouă victorie împotriva lui CSU şi din cauza faptului de a-şi lua revanşa în urma înfrângerilor suferite în cadrul sezonului regulat (61-50 şi 54-46). În urma succesului contabilizat în deplasare, conducerea tehnică a CSM-ului este încrezătoare în şanşele de reuşită a baschetbalistelor de lângă Turn şi în al doilea joc, chiar dacă se ştie foarte bine că Alba este un adversar mult mai puternic decât Târgoviştea din toate punctele de vedere.

„Joi, trebuie să câştigăm. Dacă nu vom învinge, atunci vom mai avea parte de încă un meci cu CSU, în decisiv. Va trebui să ne concentrăm la maximum pentru a ne atinge obiectivul cu Alba. CSU este o echipă foarte bună, care dispune de un buget dublu sau poate chiar triplu faţă de al nostru”, a declarat antrenorul Dan Fleşeriu, pentru MDI TV.

În al doilea meci din semifinale se întâlnesc, Sepsi Sfântu Gheorghe – ICIM Arad (mâine, ora 19,00), unde primul duel a fost câştigat de campioana en-titre, cu scorul de 74-55.

sursa: http://sportdambovitean.ro/baschet/3049-baschet-csm-targoviste-un-nou-duel-de-foc-cu-alba-iulia