Comunicat de presă


În urma unor articole mincinoase și tendențioase apărute in spațiul media, facem următoarele precizări: echipa de volei a Clubului Sportiv Municipal Târgoviște s-a înscris în sezonul 2023-2024 al Campionatului Național de Volei Feminin încă din luna Iunie 2023.

Totodată, conform hotărârii Federației Române de Volei, al Consiliului Director din 27.06.2023, precizăm că amendarea pentru neînscrierea în cupele europene se va pune în practică pentru echipele eligibile începând cu sezonul anului viitor, mai exact, 2024-2025.

Conducerea Clubului Sportiv Municipal Târgoviște, a decis, în lipsa infrastructurii Sălii Polivalente ca în acest sezon să nu înscrie echipa în cupele europene. Știm că ne-am fi putut înscrie, iar meciurile să se fi desfășurat în alte orașe, însă dacă această decizie ar fi fost luată nu am fi putut onora Târgoviștea așa cum ne-am dori.

Ne-am dori ca știrile eronate să nu mai ajungă în societate, nu le putem opri, însă vă putem asigura de transparența pe care Clubul Sportiv Municipal Târgoviște o va avea întodeauna.