COMUNICAT DE PRESĂ


✍🏻 În urma controlului doping efectuat conform planificării ANAD, în data de 18.11.2022, dată la care echipa de baschet a Clubului Sportiv Municipal Târgoviște a jucat contra celor de la FCC Baschet UAV Arad, jucătoarei noastre Diana Ignat i s-a recoltat o probă în urma căreia s-a constatat că aceasta a folosit o substanță interzisă și anume Enobosarm (ostatină).

➡️ Ca urmare a celor prezentate mai sus, CSM Târgoviște face următoarele precizări:

👉🏻 clubul nostru nu poate răspunde și nici controla ceea ce sportivii noștri fac în afara terenului de joc și a ședințelor de antrenament;

👉🏻 menționăm ca situația apărută este una singulară și nu are nicio legătură cu activitatea clubului nostru.

✍🏻 CSM Târgoviște regretă situația prin care trece acum sportiva și militează pentru fair-play, sub toate aspectele posibile. De asemenea, îi asigurăm pe susținătorii echipelor noastre că niciodată sportivii, indiferent de ramură, nu vor fi expuși unor astfel de pericole, în timpul competițiilor sportive, la antrenamente sau cantonamente.

Competițiile sportive trebuie să se desfășoare doar pe teren!

👉🏻 Așadar, în urma primei decizii din Decembrie, clubul a decis suspendarea sportivei de la orice activitate a echipei de baschet iar in urma deciziei din Ianuarie in care s-a analizat și proba B încetarea raporturilor contractuale.