CSM Târgovişte mizează pe doi pugilişti la Cupa României


Pugiliştii de la CSM Târgovişte se pregătesc pentru participarea la prima competiţie oficială a anului. Boxerii antrenaţi de Nicu Tamaş vor lua parte în perioada 2-9 februarie la Cupa României, o întrecere ce se va desfăşura în sala de sport a Clubului Sportiv Municipal Brăila.

În cadrul competiţiei de tineret, clubul târgoviştean va miza pe serviciile a doi sportivi: Marian Mihai şi Ionuţ Creţu. Primul va boxa în ringul brăilean la categoria 69 de kilograme, iar al doilea la 81 de kilograme. La primul concurs al anului, conducerea tehnică a secţiei de box a clubului târgoviştean speră ca ambii pugilişti să se prezinte cât mai bine la Brăila, pentru a se putea ajunge la rezultate pe măură.

Vizăm să urcăm cu ambii sportivi cât mai sus în această competiţie. Pentru noi ar fi un lucru extraordinar dacă va fi să cucerim o medalie. Amândoi boxerii pe care mizăm sunt tineri şi nu prea au avut parte de prea multe meciuri în competiţiile naţionale”, ne-a declarat Nicu Tamaş. Scopul întrecerii de la Brăila va fi de verificare a sportivilor talentaţi, în vederea selecţionării şi promovării lor în CNOPJ-uri şi lotul naţional.

 

sursa: http://sportdambovitean.ro/alte-sporturi/box/2138-box-csm-targoviste-mizeaza-pe-doi-pugilisti-la-cupa-romaniei