CSM Târgoviște, noua lideră a voleiului feminin!


Știința Bacău – CSM Tîrgoviște 0:3 (25:27, 13:25, 24:26)

Victorie entuziasmantă pentru echipa de volei a Clubului Sportiv Municipal Târgoviște pe terenul Științei Bacău, una dintre favoritele la cucerirea titlului național. După cele două eșecuri înregistrate cu CSM București, în campionat, și Azeryol Baku, în CEV Cup, elevele lui Stefano Micoli au reușit unul dintre cele mai importante rezultate din actualul campionat regulat. 

Conștiente de importanța partidei, târgoviștencele au plecat în Moldova cu un singur gând: victoria. Numai că înainte de disputarea jocului, jucătoarele noastre au aflat că nu se vor confrunta cu trupa lui Florin Grapă la Bacău, ci la Piatra Neamț după ce autoritățile din orașul lui Bacovia au închis sala pentru că nu îndeplinea condițiile de siguranță pentru găzduirea unui asemenea duel. Chiar și așa, vicecampioana a reușit să se concentreze perfect și să obțină un succes absolut vital pentru ocuparea unui loc în fruntea clasamentului la finele sezonului regulat.

Două seturi câștigate în prelungiri și unul la o diferență astronomică i-au asigurat vicecampioanei un succes important în economia actualului sezon, dar și prima poziție din clasamentul Diviziei A1. Cel puțin până la duelul restanță dintre CS Alba Blaj și SCM Craiova voleibalistele noastre vor ocupa prima poziție, mai ales că în următoarea rundă vor înfrunta, tot în deplasare, Universitatea Cluj Napoca, penultima clasată în primul eșalon al voleiului feminin românesc.

Sursa foto: www.sport.bacaul.ro