CSM Târgovişte se gândeşte la careul de aşi al Diviziei A1. „Putem bate Medicina în decisiv”


Restabilirea echilibrului în meciurile directe cu Medicina Târgu Mureş (1-1) a dus CSM Târgovişte să se gândească tot mai serios la urcarea în semifinalele Campionatului Naţional de volei feminin.

Pentru a-şi asigura prezenţa în careul de aşi al competiţiei, gruparea dâmboviţeană este obligată să câştige înfruntarea din „decisiv”, ce are loc sâmbătă, pe terenul „farmacistelor”. Alexandru Juhasz consideră că dacă jucătoarele de lângă Turn repetă evoluţia din al doilea meci cu Medicina, CSM-ului poate învinge adversarul şi în deplasare.

Tehnicianul dâmboviţencelor ştie că disputa pe de pe Mureş va fi una infernală, dar nu şi imposibil de câştigat. „Ne bucurăm că am putut obţine un succes atât de clar cu Târgu Mureş. Fetele au jucat foarte bine, iar victoria a fost pe deplin meritată. Am ieşit victorioşi în al doilea meci pentru că jucătoarele noastre nu a lăsat nici o şansă adversarului la fileu. Fetele au jucat exact aşa cum le-am cerut înainte de startul meciului. Disputa de la Târgu Mureş va fi mult mai dificilă pentru noi. În jocul de la Târgovişte am avut de partea noastră publicul care s-a comportat extraordinar. Încurajările fanilor au contat foarte mult pentru noi în momentele grele. Avem încredere că putem obţine calificare în semifinale la Târgu Mureş. Ne gândim doar la victorie în decisiv cu Medicina. Cum mai avem o şansă de a pătrunde în careul de aşi, ne-am propus să o valorificăm până la capăt. Dacă vom aborda meciul precum aşa cum am făcut-o pe terenul nostru, avem mari şanse de reuşită. Nu are de ce să ne mai fie teamă de Medicina, atâta timp cât am arătat că putem câştiga împotriva ei”, ne-a declarat antrenorul lui CSM Târgovişte. În primele două meciuri din faza inaugurală a play-off-ului, CSM a înregistrat o victorie (3-0) şi o înfrângere (1-3), împotriva grupării ardelene.

 

sursa: http://sportdambovitean.ro/volei/2688-csm-targoviste-se-gandeste-la-careul-de-asi-al-diviziei-a1-putem-bate-medicina-in-decisiv