CSM Târgovişte ţinteşte calificarea în Challenge Cup. „Ar fi extraordinar să ne calificăm”


Voleibalistele de la CSM Târgovişte s-au comportat la înălţime în faza secundă a play-off-ului Diviziei A1. Prin succesul contabilizat împotriva lui CSM Lugoj, sportivele de lângă Turn au reuşit să-şi asigure prezenţa într-o cupă europeană: fie în Challenge Cup, dacă trec de CSM Bucureşti, în ultima fază a barajului de calificare, fie în Cupa Balcanică, dacă pierd înfruntarea cu bucureştencele.

Cum prima competiţie este mai atractivă, staff-ul tehnic dâmboviţean speră ca echipa târgovişteană să aibă câştig de cauză împotriva grupării din capitală, aşa cum s-a realizat şi cu CSM Lugoj. Antrenorul Alexandru Juhasz îşi doreşte victoria în faţa lui CSM Bucuşteşti şi pentru a se ajunge la răzbunarea înfrângerilor suferite în sezonul regulat.

„Ne bucurăm foarte mult că am reuşit calificarea într-o cupă europaenă. În urma acestei performanţe, se poate spune că am ajuns nă ne îndeplinim în mare parte obiectivul din acest sezon. Ne-a mai rămas doar să câştigăm în faţa lui CSM Bucureşti pentru a putea accede în Challenge Cup. Împotriva echipei din capitală vom avea parte de un meci infernal. O să facem tot posibilul să batem formaţia din Bucureşti, pentru a putea termina campionatul pe locul 5. Mi-aş dori un succes şi din cauza faptului de a răzbuna eşecurile suferite în sezonul regulat. Împotriva lui CSM Lugoj nu am întâmpinat nici un fel de probleme în ceea ce priveşte victoria. Încă de la început, am crezut că putem trece de bănăţence în două meciuri. Pentru noi, ca nou-promovată, ar fi extraordinar să ne calificăm în Challenge Cup”,

ne-a declarat Alexandru Juhasz. CSM Târgovişte va susţine primele jocuri cu CSM Bucureşti, pentru locurile 5-6, pe teren propriu, în zilele de 12 şi 13 aprilie.

 

sursa: http://sportdambovitean.ro/volei/2933-volei-csm-targoviste-tinteste-calificarea-in-challenge-cup-ar-fi-extraordinar-sa-ne-calificam