Dan Fleşeriu: „Îmi asum vina eşecului cu Arad”


Eşecul suferit cu ICIM Arad (71- 74) în semifinalele cupei a provocat multă tristeţe în rândurile jucătoarelor şi a conducerii tehnice de la CSM Târgovişte.

În faţa a numai puţin de 2000 de suporteri, gruparea târgovişteană a pierdut calificarea în finala competiţei Ko în actul secund al jocului, când adversarul şi-a dovedit din deplin superioritatea. Cum a făcut mai multe erori tehnico-tactice în sferturile trei şi patru, staff-ul tehnic de la CSM Târgovişte şi-a asumat în cea mai mare parte vina înfrângerii la finalul jocului. „Nu pot decât să felicit echipa adversă pentru calificarea în finală. Noi am pierdut pe mâna noastră.

Nu am ştiut să gestionăm bine stertul trei, iar acest lucru ne-a costat enorm. De asemenea, nu ne-am aşezat bine în atac, iar acest fapt a fost în defavoarea noastră. Fetele nu au nici o vină pentru această înfrângere. Problemele CSM-ului din acest meci au survenit numai de pe banca tehnică. Îmi asum această înfrângere. În final de joc am avut şi puţin ghinion, când mai multe mingi nu au intrat în coş. După această înfrângere sperăm să ne mobilizăm repede, pentru a putea câştiga meciul cu Alexandria, din finala mică”, ne-a declarat Dan Fleşeriu. De asemenea, o mâhnire de nedescris s-a observat şi în rândul jucătoarelor după duşul rece suferit împotriva marii rivale din Arad.

„Ne pare foarte rău că nu am reuşit să câştigăm cu ICIM, în faţa unui public superb. Am reuşit prea puţin în sfertul trei, iar acest lucru a dus adversarul să-şi asigure calificarea în finală. Cred că trebuia să luptăm mai mult pentru a merge în ultimul act al competiţiei. Vina eşecului o poartă toată echipa”, a transmis Ancuţa Stoenescu.

În această după-amiază, CSM Târgovişte întâlneşte de la ora 17.00, pe CSBT Alexandria, în finala mică a competiţiei.