De neoprit!


CS Municipal Târgoviște a reușit o nouă victorie la zero. De data aceasta, victima a fost o echipă din Ucraina, care venea din preliminariile Champions League pentru a accede în fazele superioare ale CEV Cup, a doua competiție ca valoare din voleiul european de club.

După ce în primul joc al dublei manșe cu Prometey Kamyanske elevele lui Dragan Nesic reușiseră un succes cu 3-1, la Târgoviște au reușit să se impună la o diferență și mai mare. Este cel de-al optulea joc pentru CS Municipal Târgoviște în actualul sezon competițional, incluzând și partidele europene.

Până acum, fetele noastre au câștigat tot ce se putea câștiga. Calificate în optimile de finală ale CEV Cup, pe locul 1 în prima divizie din România, CS Municipal Târgoviște se pregătește pentru un nou examen de foc. Pe 29 noiembrie, echipa noastră dă piept cu CSM Volei Alba Blaj, cea mai galonată formație a țării din ultimii ani.

Până la meciul cu Blajul să ne bucurăm de calificarea minunată din CEV Cup și de cel mai bun început de sezon reușit de echipa noastră de la înființarea ei.

CS Municipal Târgoviște – SC Prometey Kamyanske 3-0 (25-23, 25-23, 25-20)

Cele mai bine marcatoare: Heidy Alvarez Casanova (CSM Târgoviște) – 20p, Anastasia Kraiduba (Prometey) 16p, Rodica Buterez (CSM Târgoviște) 14p, Diana Meliushkyna (Prometey) 10p, Iryna Trushkina (CSM Târgoviște) 9p.