alex cosma csm targoviste

Ei sunt secunzii lui Valerijan Luka. Alexandru Cosma și Gabriel Enache, completează staff-ul echipei de volei a Municipalului!


Începând cu sezonul 2018-2019, echipa de volei feminin a Clubului Sportiv Municipal Târgoviște va fi antrenată de Luka Valerijan, antrenorul sârb care a pregătit ultima oară SCM Lugoj. Tehnicianul va fi ajutat în pregătirea prim-divizionarei dâmbovițene de doi antrenori secunzi români foarte ambițioși.

  • Alexandru Cosma are 40 de ani și s-a născut la Craiova. Este absolvent al Facultății de Educație Fizică și Sport din cadrul Universității din Craiova, iar ca jucător a evoluat la nivel de seniori pentru echipa din Bănie, incluzând aici șipatru sezoane în Divizia A1. Vreme de 10 ani a fost antrenro secund al echipei de seniori CS U. Craiova, iar în 2015 a ocupat un post similar la lotul național de senioare, unde s-a aflat alături de Guillermo Gajardo. În tot aces timp a preluat și conducerea tehnică a echipei de primă divizie SCM Craiova, iar în acest an a devenit antrenor secund la reprezentativa de U20 – feminin a României.
  • Gabriel Enache are 29 de ani nu se află la prima experiență de antrenor secund, acesta ocupând același post la CSM Târgoviște din 2013 până în 2015. A făcut volei la nivel de juniori la Târgoviște și București, iar după trei ani în care s-a retras din activitatea sportiv, Gabriel Enache a decis să revină la marea sa dragoste, acceptând să ocupe postul de antrenor secund al lui Valerija Luka în viitorul sezon al Diviziei A1.