Formular de acreditare pentru presă


Având în vedere ultimele modificări cu privire la accesul in Sala Sporturilor la evenimentele sportive organizate de CSM Targoviste, din respect pentru reprezentantii mass-media, dar si din dorinta de a intra in normalitate, clubul nostru ii va acredita pe reprezentantii presei care doresc sa colaboreze oficial cu noi (acces in sala, loc la masa presei, posibilitatea de a realiza fotografii si filmari video cu aparate profesionale, acces la Sala protocol).

Click aici pentru a descarca: FORMULAR ACREDITARE PRESĂ CSMTGV

După ce descarcati si completati formularul, fie il depuneti la sediul CSM Targoviste din strada Revolutiei, nr 8B, fie il expediati scanat la adresa de e-mail csm_tgv@yahoo.com, obligatoriu insotit de o fotografie. Ulterior vi se va elibera Legitimatia de acreditare.

“Acesta este un prim pas din ceea ce ne dorim pentru viitor. Incepand cu sezonul urmator vom ordona si accesul la tribuna oficială, si desi intrarea va ramane libera, dorim sa lansam abonamente de tip socios care sa aduca diferite beneficii posesorilor. Cat priveste mass-media, din respect pentru domniile lor si ca forma de apreciere pentru faptul ca sunt alaturi de activitatile clubului nostru, dorim sa oficializam prin aceste acreditari colaborarea noastră si progresiv, sa putem oferi presei conditii demne de un club civilizat, normale oriunde in lume” a tinut să precizeze președintele CSM Târgoviște, Ciprian Prisăcaru.