Info Baschet – termen nou pe 2 august in procesul cu Dikeoulakos


Astazi Tribunalul Dambovita a acordat un nou termen pentru data de 02.08.2017, in dosarul 475/120/2017 http://portal.just.ro/120/SitePages/Dosar.aspx… – care are ca obiect recunoasterea hotararii BAT 0383/13 pe speta Dikeoulakos – CSM Targoviste – http://goldengate-law.com/pdf/bat/bat_award_0383.pdf
Pentru buna informare a iubitorilor baschetului, dorim sa facem cunoscut faptul ca in aceste conditii echipa noastra va suporta in continuare sanctiunile impuse de BAT – FIBA si de FR Baschet.
Concret, ramanem in continuare blocati in privinta libertatii de a efectua transferuri, ramanand foarte putine jucatoare eligibile pentru a fi legitimate la clubul nostru.
Saptamana viitoare va avea loc o intalnire intre reprezentantii municipalitatii, conducerea clubului si conducerea tehnica a echipei, in urma careia se va cunoaste viitorul echipei de baschet a clubului.
Avand in vedere existenta unui dosar pe rolul instantei, CSM Targoviste isi rezerva dreptul de a dezbate subiectul dosarului numai dupa pronuntarea instantei.