Iulia Ivaşcu, medalită cu aur în proba de dublu la CN de Iarnă


Jucătoarea de tenis de la CSM Târgovişte, Iulia Ivaşcu a călcat pe urmele lui Radu Papoe (CS Târgovişte) în cadrul Campionatului Naţional de iarnă. Tenismena dâmboviţeană a reuşit să îşi adjudece medalia de aur, în proba de dublu –U16, a turneului organizat de Federaţia Română de Tenis.   La concursul desfăşurat în capitală, sportiva clubului târgoviştean a făcut pereche cu Andreea Roşca, de la AS CS Club Politehnica.

Tandemul dâmboviţeano-bucureştean a terminat pe primul loc al podiumului, după ce a trecut în finală de binomul Andrada Surdeanu/ Miruna Tudor (ambele LPS- CSŞ Constanţa), cu scorul de 6-3, 6-3.    Sportdambovitean.ro scrie că în penultimul act al concursului, Ivaşcu şi Roşca au depăşit în două seturi, 6-0, 6-3, pe Ioana Guna/ Oana Gavrilă (ambele CS Kofe Craiova), adică principala pereche favorită a turneului. Binomul din care a făcut parte sportiva dâmboviţeană a plecat la startul întrecerii din postura de favorit 3.

În ceea ce priveşteproba individuală, Iulia a fost nevoită să se oprească în sferturi, după ce a fost învinsă de Georgia Crăciun (TC Venus Brăila).