Nu vă puneți în calea lor!


CS Phoenix Galați – CSM Târgoviște, 53-72 (12-11, 17-23, 12-16, 12-22)

 

Echipa de baschet a Clubului Sportiv Municipal Târgoviște a trecut peste toate formațiile care i-au ieșit în cale în acest debut de campionat. Pe rând, Iași, Sepsi și acum Galați au îngenunchiat în fața formației care a cucerit nu mai puțin de 12 titluri naționale în ultimii 20 de ani! Meciul de lângă Dunăre a început extrem de echilibrat, cu gălățencele mai precise la finalizare, fapt ce le-a adus un mic avantaj pe tabelă după primele 10 minute, 12 la 11.  Coker și compania au început să-și intre în ritm și să forțeze în ofensivă, astfel că pauza mare aducea un avans de 5 puncte pentru Târgoviște, 29-34.  După pauză, Cătălin Tănase a reușit să le monteze mult mai bine pe baschetbalistele sale în teren, astfel că în partea secundă meciul a mers într-o singură direcție, Municipal reușind să-și adjudece și ultimele sferturi, 12-16, 12-22.

 

Coker, imperială! 

Monique Coker a fost stăpână sub panou și în această partidă! Americanca noastră a fost aproape de un double-dobule după ce a reușit 25 de puncte și 9 recuperări. Green, Cosby și Poole au marcat fiecare câte 10 puncte, Marta Fodor 6 puncte, Larisa Toma 5 puncte, iar Elena Dincă, Daiana Tănase și Ana Vîrjoghe câte 2 puncte.

 

Sâmbătă vine Satu Mare

În weekend se anunță derby în Polivalenta noastră! Sâmbătă, de la ora 18.00, CSM-urile din Târgoviște și Satu Mare se vor întâlni în cadrul etapei a V-a a LNFB. Dacă sezonul trecut formația din Nordul țării încerca să se salveze de la retrogradare, în actuala stagiune lucrurile sunt total schimbate. Cu jucătoare valoroase și un antrenor experimentat, Satu Mare se anunță o pretendentă la titlu în 2017. Andreea Orosz, Adina Pop și Khadijah Whittington, foste jucătoare de bază ale Municipalului se vor întoarce în acest sfârșit de săptămâna în Sala Sporturilor, însa din postura de adversare.