Penicilina, dizolvată la Târgovişte


CSM Târgovişte – Penicilina Iaşi 3-0 (13, 12, 20)

CSM Târgovişte: M. Siwka, B. Moldovan, C. Zanfir, S. Maletic, D. Calotă, S. Marian, I. Horeică şi A, Gagea.

CSM a încheiat printr-o victorie sezonul regulat Ionuţ Parghel Voleibalistele de la CSM Târgovişte au finalizat en-fanfare ultimul meci din sezonul regulat al Diviziei A1.

Într-o dispută cu Penicilina Iaşi, sportivele antrenate de Alexandru Juhasz au ajuns la cea de-a 13-a victorie din campionat şi la cel de-al patrulea succes consecutiv din retur. Împotriva formaţiei moldovene, componentele de lângă Turn şi-au asigurat punctele puse în joc destul de lejer. Singurul set care s-a dovedit a fi unul mai greu pentru dâmboviţence a fost al treilea, când a fost adjudecat la o diferenţă doar de cinci puncte. În schimb, datorită unei evoluţii pe măsură, voleibalistele de la CSM au mărşăluit în primele două acte ale jocului şi au câştigat fără să transpire prea mult duelul de la fileu. La capătul unei noi victorii, gruparea târgovişteană a ajuns să îndeplinească cu brio obiectivul sezonului regulat.

Clasarea în primele cinci locuri a făcut din CSM să se califice fără probleme în play-off-ul competiţiei, acolo unde va înfrunta pe Medicina Târgu Mureş. Cum înfruntarea cu Iaşi a reprezentat doar un simplu antrenament în perspectiva partidelor din play-off, oficialii echipei târgoviştene s-au bucurat că acesta a fost realizat în cele mai bune condiţii.

 „Am avut parte de o victorie lejeră cu Iaşi. Aş putea spune că jocul cu trupa moldoveană a fost un antrenament foarte bun înaintea duelurilor cu Târgu Mureş din play-off. Sperăm ca împotriva Medicinei să ieşim victorioşi în primele două meciuri, pentru a putea face pasul în semifinalele competiţiei. După ce ne-am clasat pe locul 5 în sezonul regulat, putem spune că am ajuns să îndeplinim obiectivele stabilite”, ne-a declarat delegatul Ion Dobre

sursa: http://sportdambovitean.ro/volei/2546-volei-f-penicilina-dizolvata-la-targoviste