Seara în care le-am reamintit cine suntem!


Victorie de senzație obținută de multipla campioană națională a României la baschet feminin, CS Municipal Târgoviște! Echipa noastră a reușit o calificare de vis în finala Cupei României, chiar împotriva formației organizatoare, Sepsi Sf. Gheorghe. „Finala din semifinală”, așa cum au numit specialiștii această încleștare, a fost extrem de spectaculoasă, cu multe răsturnări de scor și momente interzise cardiacilor. CSM a intrat în sfertul patru cu un dezavantaj de 7 puncte, iar fanii care au umplut până la refuz Sala Kati Szabo se pregăteau deja să sărbătorească victoria lui Sepsi. Numai că…în acel moment ceva s-a întâmplat! Coker, Green, Poole și Dincă și-au amintit cum au câștigat campionatul în 2015. I-au povestit finala de atunci și Larisei Toma și împreună au luptat precum cele mai puternice gladiatoare pentru a face orașului și târgoviștenilor o bucurie la fel de mare!

Respect!

Jucătoarele Târgoviștei au fost mai determinate ca oricând în această partidă! Experiența, profesionalismul și dăruirea lor au adus această victorie fulminantă care le reamintește tuturor că ora exactă în baschetul feminin românesc s-a dat timp îndelungat de la Târgoviște! Este momentul perfect să-l felicităm pe tehnicianul nostru, Cătălin Tănase care a dovedit, încă o dată, dacă mai era cazul, cât este de profesionist și cât de bine și-a ales echipa cu care să lucreze, și aici ne referim la Olga Tămârgeanu și Valerian Ioan.

Cuvintele nu pot descrie bucuria și nici rezultatul din această seară, care a făcut zeci de mii de târgovișteni MÂNDRI de echipa care ne cinstește orașul!

Fetelor, jos pălăria în fața voastră! SĂ VINĂ CUPA LA TÂRGOVIȘTE!

Casetă statistică: Sepsi Sf. Gheorghe – CSM Târgoviște, 55-58

M. Coker 17p, P. Green 12p, L. Toma 11p, P. Poole 9p, A. Chivu 4p, E. Dincă 3p, A Vîrjoghe 2p.