csm targoviste

Super-campioana Mihaela Radu și-a apărat titlul național!


Mihaela Radu și-a apărat cu succes titlul național la box feminin, în cadrul categoriei +81 de kilograme. Sportiva noastră a fost de neoprit la Campionatele Naționale de senioare, disputate în acest an la malul mării, respectiv în stațiunea Eforie Nord.

Pugilista pregătită de Nicu Tamaș a reușit să-și pulverizeze toate rivalele, care sperau să o detroneze și a obținut, pentru al treilea an consecutiv, medalia de aur, fiind de departe cea mai valoroasă sportivă la categoria sa de greutate.

Pentru fata noastră de aur, drumul către prima treaptă a podiumului a fost unul dificil pentru că a înfruntat adversare tari, așa cum se întâmplă de fiecare dată la finalele Campionatelor Naționale de Senioare, însă acest lucru nu a împiedicat-o să se impună și să aducă o medalie importantă în palmaresul Clubului Sportiv Municipal Târgoviște.

„Mă bucură foarte mult titlul național obținut la Campionatul Național. Mi-am păstrat titlul cucerit în ultimii ani. Am trebuit să muncesc mult în ultima perioadă pentru ajunge din nou la aur. În același timp pot spune că a fost mult mai ușor decât anul trecut. Sunt bucuroasă de performanța atinsă” – Mihaela Radu, declarație pentru www.dbonline.ro.

„Mi-a fost teamă de adversarele sale pentru că acolo ajung cele mai bune sportive din România. Mihaela Radu este cel mai valoros sportiv pe care l-a avut județul. Este o profesionistă desăvârșită, se pregătește exemplar și de-aici și rezultatele foarte bune” – Nicu Tamaș, antrenor box CSM Târgoviște.

„Mihaela este una dintre sportivele noastre de top. Am avut încredere că va reuși un nou rezultat bun. Ne-a obișnuit cu astfel de performanțe. Nu-mi rămâne decât să o felicit pentru profesionalismul de care dă dovadă” – Cristian Savu, director CSM Târgoviște.