Valerian Ioan: “Vom da șansa și altor jucătoare să evolueze!”


Echipa de baschet a Clubului Sportiv Municipal Târgoviște va susține marți seară ultimul meci înaintea începerii play-off-ului de campionat. Green & co. s-au deplasat la Sfântu Gheorghe pentru derby-ul cu Sepsi, ce va debuta la ora 19.00. Înainte de a pleca spre județul Covasna, directorul tehnic al CSM-ului, profesorul Valerian Ioan a acordat un scurt interviu site-lui  oficial al Clubului, în care a prefațat meciul din această seară, dar a vorbit și despre play-off-ul de campionat.

Reporter: Domnule Valerian, cum se anunță meciul din această seară, împotriva lui Sepsi?

Valerian Ioan: Se anunță un meci greu, împotriva liderului Ligii Naționale. Va fi un meci în care vom avea ocazia să testăm și anumite jucătoare ce au evoluat mai puțin în acest sezon.

Reporter: De ce ați ales să vă prezentați la meci cu junioarele echipei?

Valerian Ioan: Ținând cont de obiectiv, și anume locurile 1-4, și ținând cont că anumite jucătoare de bază sunt accidentate și au depus un efort considerabil, disputând un număr foarte mare de jocuri într-o perioadă scurtă de timp, am hotărât să le odihnim pentru sferturi și astfel, vom da șansa și altor jucătoare să evolueze.

Reporter: Cine a luat decizia și care au fost motivele pentru care ați luat-o?

Valerian Ioan: Noi, cei de pe banca tehnică, am discutat cu președintele Clubului și am ajuns la concluzia că aceasta este cea mai bună soluție pentru a evita să avem accidentări înaintea începerii play-off-ului. Oricum, rezultatul meciului din această seară nu va influența poziția din clasament a celor două echipe.

Reporter: Duminică începe play-off-ul, iar la Târgoviște va ajunge formația din Satu Mare. Cum vedeți meciul?

Valerian Ioan: Da, 100% întâlnim Satu Mare în sferturi! Va fi un meci tradițional. Din 33 de meciuri nu am pierdut niciunul împotriva acestei formații. Sunt sigur că cel de-al 34-lea va fi câștigat tot de CSM Târgoviște!

Reporter: Putem câștiga campionatul anul acesta?

Valerian Ioan: Dacă în semifinala împotriva Clujului sau Aradului jucătoarele noastre vor prinde vârf de formă, avem șanse mari, mai ales că am reușit să câștigăm și Cupa României! Doar Dumnezeu știe ce se va întâmpla!

Partida dintre CSM Târgoviște și Sepsi Sf. Gheorghe, ce va debuta la ora 19.00, poate fi urmărită LIVE AICI!