Visul frumos s-a terminat! CSM Târgovişte a pierdut meciul decisiv cu Medicina Târgu Mureş


Medicina Târgu Mureş – CSM Târgovişte 3-0 (19, 19, 25) 

CSM Târgovişte a ratat ieri după-amiază prezenţa în semifinalele Campionatului Naţional de Volei, după ce a fost depăşită de Medicina Târgu Mureş, cu scorul de 3-0.

Visul voleibalistelor de lângă Turn de a prinde careul de aşi al Diviziei A1 s-a încheiat imediat cum „farmacistele” au intrat în posesia celei de-a doua victorii dintr-un total de trei jocuri. Deplasările în fieful trupei lui Atanas Petrov au însemnat doar simple plimbări pentru gruparea târgovişteană, atâta timp cât aceasta a luat doar un singur set adversarului. Într-un joc în care trebuiau să zburde pe teren, aşa cum au făcut-o în meciul doi, târgoviştencele au dezamăgit crunt şi nu au putut opune nici un fel de rezistenţă formaţiei gazdă. În meciul decisiv, CSM-ul a arătat o tresărire de orgoliu doar în setul trei când a fost pierdut la o diferenţă de doar două puncte (27-25).

Pentru dâmboviţence irosirea calificării s-a observat din primele acte ale meciului, când Medicina şi-a asigurat extrem de uşor punctele victorioase. Pierderea celui de-al doilea joc cu Medicina a adus multă tristeţe în rândul oficialilor de la CSM.

„Ne pare rău că visul frumos s-a terminat pentru noi. Ne-am bătut singuri în a doua deplasare de la Târgu Mureş. Cum echipa a jucat sub orice critică nu puteam emite prea multe pretenţii la calificarea în semifinale. Rămânem cu gustul amar că degeaba am obţinut victoria pe propriul teren”, ne-a declarat delegatul clubului târgoviştean, Ion Dobre.

În disputa de la Târgu Mureş, Alexandru Juhasz a mizat pe serviciile unor jucătoare precum M. Siwka, B. Moldovan, B. Stojkovic, C. Zanfir, D. Calotă, S. Marian, I. Horeică, A. Gagea, S, Maletic şi M. Foca. Ratarea calificării în careul de aşi al Diviziei A1, duce CSM Târgovişte să joace în continuare pentru locurile 5-8.

 

sursa: http://sportdambovitean.ro/volei/2725-volei-visul-frumos-s-a-terminat-csm-targoviste-a-pierdut-meciul-decisiv-cu-medicina-targu-mures