ZILE DE FOC PENTRU VOLEIBALISTELE MUNICIPALULUI


De la jumătatea săptămânii echipa de volei a Clubului Sportiv Municipal Târgoviște se află la Dobrich (Bulgaria), unde se pregătește intens pentru startul viitorului sezon competițional.

Locația aleasă de staff-ul tehnic al grupării dâmbovițene se află într-una dintre zonele cu potențial economic ridicat din șara vecină, iar condițiile din cantonament sunt excepționale. Resortul Idiza din Dobrich aparține unui fost ciclist bulgar, care a construit un adevărat paradis pentru sportivii din Bulgaria, dar nu numai.

Doar în această perioadă, în hotelul de 3 stele din Bulgaria sunt cantonate patru echipe de volei, dintre care trei  românești (CSM Târgoviște, Tomis Constanța și Arcada Galați- masculin), precum și formația din localitatea de la sud de Dunăre.

Zilele petrecute până acum la Dobrich au fost extreme de solicitante pentru elevele lui Dragan Nesic. Recunoscut pentru rigurozitatea cu care își pregătește echipele, tehnicianul sârb nu lasă nimic la întâmplare. Fiecare zi reprezintă o nouă provocare pentru jucătoarele formației noastre, antrenamentele fiind de-a dreptul draconice. Cele două ședințe de pregătire zilnice sunt împărțite cu mare atenție, însă niciuna nu durează mai puțin de 150 de minute.

Acumularea este foarte importantă în această perioadă, însă Dragan Nesic nu le ”pitește” mingea elevelor sale. Antrenamentele tehnico-tactice sunt conduse cu o meticulozitate impresionantă de către Nesic și secundul Atanas Toșkov.

Lotul deplasat la Dobrich este următorul:

Stanija Maletic,Irina Alexandru-Horeică, Diana Calotă, Ana Bianca Moldovan, Sorina Marian Marina Cojocaru, Alexandra Trică, Lola Arslanbekova, Gwendolyn Rucker, Sara Klisura.

Din echipa târgovișteană lipsește momentan Suzana Cebic, aflată la Campionatul Mondial. Ea se va alătura lotului imediat după sfârșitul campaniei echipei naționale a Serbiei din Italia

Cantonamentul Municipalului se va încheia joi, 28 august.