CSM a primit felicitari din partea F.R. Baschet


Dupa succesul rasunator din Cupa Romaniei, presedintele Federatiei Romane de Baschet, domnul Horia Păun, a transmis o scrisoare de felicitare clubului nostru. Vom publica continutul acestei scrisori, multumind domnului presedinte al FR Baschet pentru munca pe care o depune si pentru modul profesionist in care abordeaza activitatea baschetbalistica de performanta.

“In numele Federatiei Romane de Baschet, doresc sa va felicit, atat pe dumneavoastra, cat si pe antrenorii, sportivele si oficialii echipei CSM Targoviste pentru castigarea Final 8 Cupa Romaniei 2017, performanta care mareste zestrea de trofee din vitrina clubului pe care il conduceti.

Consider ca echipa CSM Targoviste a avut evolutii constante si foarte bune de-a lungul intregului sezon, exceland in cadrul Final 8 Cupa Romaniei, gazduit de Sala Sporturilor “Kati Szabo” din Sfantu Gheorghe, fapt oglindit prin performanta realizata in seara zilei de 11 februarie, cand gruparea pregatita de antrenorul Cătălin Tănase a trecut de Olimpia CSU Brasov intr-o finala superba si a intrat in posesia mult ravnitului trofeu Cupa Romaniei. Totodata, remarc si faptul ca evolutiile echipei dumneavoastra, cu un parcurs remarcabil, dar si a celorlalte echipe participante la Final 8 Cupa Romaniei 2017, au constitutit o buna propaganda pentru promovarea baschetului feminin romanesc, meciurile derulandu-se intr-o atmosfera de mare sarbatoare, in fata unui public deosebit si cu un rating notabil la transmisia in direct pe Digi Sport a finalei, fapt care ne bucura, dar ne si obliga pe viitor.

Nutrind speranta ca performantele echipei nu se vor limita in plan intern si ca veti obtine din nou rezultate notabile si in plan european, va urez mult succes in fazele superioare ale LNBF si va asigur de intreaga noastra consideratie.”

La randul sau, presedintele clubului nostru a dorit sa transmita un mesaj de multumire presedintelui FR Baschet:

“Ii multumim domnului presedinte Horia Păun pentru felicitarile transmise, il felicitam pe dumnealui si pe membrii staff-ului FRB, pentru felul in care se pun in slujba baschetului romanesc. Cu aceasta ocazie doresc sa fac o precizare: dupa decizia Biroului Federal din luna ianuarie, afectat fiind de sanctiunile impuse, am facut cateva declaratii regretabile la adresa domniei sale, pentru care i-am transmis scuzele de rigoare. O fac si acum, public, la fel cum au fost si respectivele declaratii, fiind constient ca a actionat conform atributiilor pe care le are, cu echidistanta, corectitudine si profesionalism. Impreuna, federatia si noi cluburile, avem un obiectiv comun, acela de a lucra impreuna pentru binele baschetului romanesc. ” a tinut sa precizeze presedintele Ciprian Prisăcaru.