Doi vicecampioni la C.N. box U 22!


CSM Targoviste are doi vicecampioni la CN box seniori – U22!
La competitia nationala desfasurata la Braila, sportivii clubului nostru Andrei Bajan la categoria 49 kg si Gabriel Stefan la categoria 52 kg au cucerit medalia de argint!
In cadrul aceleiasi competitii, alti doi boxeri talentati de la sectia de box a clubului nostru, Alexandru Oncescu – 64 kg si Cornel Georgescu – 91 kg au terminat pe pozitia a IV-a.

Antrenorul pugilistilor nostri, maestrul Nicu Tamaș, s-a declarat multumit de evolutia pugilistilor nostri, mai ales ca boiectivele stabilite pentru aceasta competitie au fost depasite.

“Sunt multumit de rezultatele obtinute, desi ne dorim mai mult. Amandoi au avut evolutii foarte bune si au fost aproape de a cuceri titlul, dar nu a fost sa fie de aceasta data. Sunt sigur ca aceste rezultate ii va motiva si mai mult pentru ceea ce urmeaza”, a declarat pentru site-ul nostru antrenorul Nicu Tamas.

“Am conturat o strategie clara pentru ceea ce inseamna box la CSM Targoviste, impreuna cu Nicu Tamas. Odata cu finalizarea salii de box, vom extinde selectia, vom ataca serios campionatele nationale cu obiective indraznete si ne dorim prezente la Campionatul European si Campionatul Mondial. Pentru Catalin Cristea ne-am propus sa facem un plan pe patru ani si sa incercam sa ne calificam la Olimpiada din 2020. Planul este gandit pentru termen mediu si lung si sunt convins ca boxul va aduce multe satisfactii la clubul nostru” a declarat presedintele CSM Targoviste, prof. Ciprian Prisăcaru, care i-a primit astazi la birou pe cei doi vicecampioni, pentru a le adresa multumiri si felicitari.