Alexandra Trică: “Vrem să ne luăm revanșa!”


Echipa de volei a Clubului Sportiv Municipal Târgoviște va disputa luni, de la ora 18, în Sala Sporturilor din Târgoviște, o partidă extrem de interesantă, împotriva formației Dinamo București. Una dintre cele mai constante jucătoare ale formației nostre, Alexandra Trică a vorbit în exclusivitate pentru site-ul csmtargoviste.ro despre disputa de la începutul săptămânii viitoare, dar a prefațat și câteva aspecte legate de moralul echipei lui Dragan Nesic, din acest moment!

Reporter: Alexandra, veniți după o serie de victorii consecutive în campionat! Cum vă simțiți în acest moment?

Alexnadra Trică:  Victoriile ne-au ajutat enorm de mult la moral, ținând cont că veneam după eliminarea din CEV Cup, la care s-a adăugat și eșecul din Cupa României. După meciul cu Bacău, câștigat 3-2, s-a produs un “click” la echipă, de care aveam nevoie. Toate aveam nevoie de un succes, mai ales că înfrângerile suferite de noi, au fost, majoritatea, la limită! Sper să ne păstrăm seria de victorii.

R: Cum va fi meciul de luni cu Dinamo? La ce vă așteptați? 

A.T. : Vrem să ne luăm revanșa după eșecul suferit în turul campionatului! Va fi un meci echilibrat, cu o echipă valoroasă. De altfel, în perioada următoare, majoritatea meciurilor pe care le vom disputa vor fi cu echipe egale valoric.

R: Care este moralul la echipă în acest moment? 

A.T.: După șase victorii consecutive avem un moral bun. Sperăm să-l menținem până la finalul returului și să abordăm mini-liga în aceeași notă!

R: Ce s-a întâmplat în interiorul echipei după eliminarea din CEV Cup? 

A.T.:  Am pierdut calificarea la limită. A fost dureros, dar am reușit să trecem peste cât mai repede. Acel eșec ne-a mobilizat extrem de mult, ne-a făcut mai unite, împreună cu antrenorul am analizat toate greșelile și am dat totul din noi în fiecare meci ce a urmat, pentru a uita cât mai repede de insuccesul din CEV.

R: Un mesaj pentru fani înaintea derby-ului de luni? 

A.T.: Îi așteptăm la Sală și le mulțumim pentru toate momentele în care au fost alături de noi. Urmează meciuri frumoase, spectaculoase și foarte echilibrate și promitem să le dăruim un spectacol frumos până la final! Îi așteptăm în număr cât mai mare luni, la Sala Polivalentă!

R: Mulțumesc, Alexandra!

A.T: Cu mare drag!