Andrei Grigore convocat la lotul național pentru Campionatul European


Andrei Grigore este nascut in anul 2000 si face box la CSM Targoviste sub bagheta maestrului Nicu Tamas, fiind unul dintre sportivii cu potential care activeaza in cadrul sectiei box.

Dupa ce zilele trecute tatal sau a decedat, chiar in timp ce boxa la Campionatul National de juniori, Andrei a primit si o veste buna, a fost convocat la lotul national al Romaniei, in vederea participarii la Campionatul European de juniori de la Albena – Bulgaria, in perioada 17-26 septembrie.

Pana atunci, tot alaturi de tricolori, Andrei Grigore va participa la un stagiu de pregatire in Tiraspol (17-22 august), la un Turneul International in Sofia – Bulgaria (23-28 august) si va ramane in cantonament la Calarasi in perioada 28 august – 16 septembrie.

„Andrei a participat la CN Juniori de la Targu Jiu unde s-a comportat peste asteptarile noastre. Cu doua saptamani inainte a participat la turneul de la Rovinari, unde de asemenea a facut o figura frumoasa. Este legitimat de trei ani la clubul nostru, este un baiat linistit si a inteles repede ce inseamna sportul de performanta. Este foarte determinat sa faca treaba buna la Campionatul European de juniori din Bulgaria.

Foarte multi antrenori din tara, atunci cand l-au vazut, mi-au spus sa am grija de el ca este un copil extrem de talentat si are un stil cubanez. Cred ca daca munceste bine, il poate egala, sau poate chiar depasi in performante pe Catalin Cristea.

Vad ca multi isi dau cu parerea si vor sa creeze o imagine negativa boxului, dar le transmit ca noi muncim mult si ne bucuram de un sprijin important din partea clubului. Obiectivul declarat pentru Andrei este sa prindem Olimpiada din 2024!” a declarat maestrul Nicu Tamas.

Totodata, Andrei a dorit sa transmita cateva cuvinte prin intermediul siteului oficial al CSM Targoviste:

„Desi sufleteste trec printr-o perioada grea, sunt foarte hotarat sa ma pregatesc bine si sa fac o figura frumoasa la lotul national. Multumesc clubului pentru tot sprijinul si sustinerea pe care mi-o acorda si promit ca voi face tot ce tine de mine sa reprezint cu cinste CSM Targoviste. ”

„CSM Targoviste isi respecta si isi sprijina campionii. Andrei este unul dintre ei si ii vom fi alaturi in lungul drum spre marea performanta. Are un potential foarte bun si depinde de el cat de repede va ajunge acolo unde ne dorim cu totii.” a completat Ciprian Prisăcaru, presedintele clubului.