Așteptăm felicitările, domnule Urban!


Conducerea Clubului Sportiv Municipal Târgoviște dorește să-și exprime satisfacția sinceră pentru modul în care domnul Marcel Urban, manager al clubului Univ. Vasile Goldiș ICIM Arad, a înțeles să devină un fel de porumbelul păcii al baschetului feminin românesc și să felicite adversarele din campionat cu prilejul unor victorii obținute de acestea în competițiile interne. În aceste zile, domnul Urban a transmis urările sale de bine către publicul, conducerea și jucătoarele din Sfântu Gheorghe după meritoria calificare în sferturile de finală ale Cupei României. Gestul remarcabil nu trebuie omis și de aceea am dorit să-l popularizăm folosindu-ne de modestele noastre posibilități

Totodată, conducerea clubului nostru își exprimă regretul și dezamăgirea față de domnul Urban, care își tratează adversarele în mod preferențial, domnia sa uitând probabil să felicite CS Municipal Târgoviște pentru victoria de răsunet obținută în SuperCupa României. Ținând cont că miza acelui joc a fost un trofeu, unic până acum, în baschetul românesc, ne-am fi așteptat ca domnul Urban să transmită Clubului Sportiv Municipal Târgoviște felicitările de rigoare. Evident, nu ar trebui să uite nici de senzaționala galerie târgovișteană, care a contribuit, din nou, la o victorie de senzație a fetelor noastre.

Dacă domnia sa nu-și amintește – deși suntem siguri că memoria nu-i joacă feste- în SuperCupa României, CS Municipal Târgoviște A ÎNVINS ICIM U,V.G. Arad cu 97 -67.

De asemenea, domnul Urban a uitat să transmită felicitările normale după finala campionatului din sezonul trecut pe care CS Municipal Târgoviște a câștigat-o cu scorul general de 3-1 în fața aceleași echipe din Arad.

Suntem convinși că toate aceste scurtcircuite de comunicare vor fi reglate rapid și îl asigurăm pe domnul Urban că suntem dispuși să primim felicitările și în zilele următoare, mai ales că cele două rezultate transformate în tot atâtea trofee ce stau în vitrina Târgoviștei, sunt consemnate și de ISTORIA BASCHETULUI FEMININ DIN ROMÂNIA.