Avem nevoie de voi!


Echipa de baschet a Clubului Sportiv Municipal Târgoviște va susține duminică, începând cu ora 18.00, meciul decisiv din cadrul  sferturilor de finală ale Ligii Naționale de baschet feminin, împotriva CSM-ului din Satu Mare! Va fi un joc de totul sau nimic pentru fetele pregătite de Cătălin Tănase care va invită în număr cât mai mare la Sala Sporturilor, pentru a ne bucura împreună de calificarea în semi-finale, unde ne așteaptă Universitatea Cluj Napoca.

Duminica trecută baschetbalistele Târgoviștei nu s-au regăsit și au făcut pierdut primul meci al seriei cu Satu Mare. Jucătoarele din nordul țării s-au văzut deja câștigătoare și erau mai hotărâte ca oricând să încheie socotelile în partida de joi. Însă Green&co. nu a permis acest lucru și chiar dacă scorul nu o spune, târgoviștencele au controlat în totalitate partida  de la jumătatea săptămânii.

Mâine se joacă de la 0-0, iar cine învinge merge mai departe. Fetele noastre au puterea și valoarea de a juca finala în acest sezon, însă până acolo, vă așteptăm să trecem împreună de obstacolul numit: Satu Mare! Târgovișteni, duminică, de la ora 18.00, la Sala Polivalentă… AVEM NEVOIE DE VOI!