Roxana Ivanof, declarații înaintea meciului cu Blaj


CS Municipal Târgoviște și Volei Alba Blaj se vor întâlni astazi, începând cu ora 16.30, în Sala Polivalentă, într-un derby ce va reedita finala campionatului din ultimele două sezoane. Înaintea acestei importante partide, una dintre cele mai importante componente ale formației noastre, Roxana Ivanof, a fost de acord să acorde un scurt interviu site-ului csmtargoviste.ro

Reporter: Roxana, cum se anunță meciul de astăzi?

Roxana Ivanof: Se anunță un meci foarte disputat și echilibrat, în același timp! Va fi o adevărată luptă împotriva Blajului, pe care sper să o câștigăm! Vă asigur că Alba Blaj nu este o echipă de neînvins.

Reporter: Care este starea din interiorul echipei în acest moment? 

Roxana Ivanof: Starea de la echipă este excelentă! Avem un moral foarte bun, iar acest lucru sper să se reflecte și în jocul echipei și vrem să facem un meci frumos.

Reporter: Cum va fi să joci împotriva fostei tale echipe?

Roxana Ivanof: A trecut deja mult timp de când am plecat de la Blaj. Pentru fiecare jucător primele meciuri sunt mai grele, însă după câteva săptămâni se schimbă lucrurile. Va fi un meci în care îmi doresc să joc bine, să dau tot ce-i mai bun și să câștigăm!

Reporter: Un mesaj pentru fani înaintea începerii jocului?

Roxana Ivanof: Le mulțumim pentru sprijin. Îi invit la sală să ne susțină și la acest meci și sperăm să rămână alături de noi și la bine și la greu!

Reporter: Cum ți se par condițiile de la Târgoviște? Ești mulțumită de ce ai găsit aici?

Roxana Ivanof: Sunt foarte mulțumită! Mă aflu deja la al doilea sezon pentru CSM Târgoviște și nu am nimic de reproșat. Totul este foarte bine.  Lucrez cu profesioniști, de la staff-ul tehnic, până la cel administrativ!

Reporter: Ești mulțumită de poziția din clasament, în acest moment? 

Roxana Ivanof: Nu sunt mulțumită sincer, dar ținând cont de toate problemele pe care le-am întâmpinat în acest sezon, cred totuși că este o poziție onorabilă!

Asadar, va asteptam sa le sustinem impreuna pe fetele noastre, astazi!

FORZA CSM!