Cadoul perfect de Crăciun!


Echipa de baschet a Clubului Sportiv Municipal Târgoviște a oferit cadoul perfect de Crăciun tuturor iubitorilor sportului cu mingea la coș. Fetele pregătite de Cătălin Tănase au câștigat partida disputată în Sala Polivalentă, împotriva grupării Phoenix Galați. S-a terminat 58-39 pentru CSM, pe sferturi 21-9, 8-8, 12-13, 17-9, iar jucătoarele noastre se pot lăuda cu cea mai eficientă defensivă din campionat, fiind al doilea meci al sezonului în care Târgoviștea nu permite adversarei să înscrie măcar 40 de puncte.

Anamaria Vîrjoghe a făcut un meci mare!

La doar 17 ani, sportiva noastră Anamaria Vîrjoghe a fost aproape să fie desemnată MVP-ul meciului. Tânăra pregătită părintește încă din școala primară de Cătălin Tănase a reușit meciul sezonului, având o prestație remarcabilă, aplaudată la scenă deschisă de târgovișteni. Ana a înscris 14 puncte vineri seară, mai mult decât au marcat 4 jucătoare ale Phoenixului la un loc. La acestea se adaugă 5 recuperări și un capac, reușite în cele 19 minute petrecute pe parchet, totul pentru un indice de eficiență de 16 unități, al doilea al meciului, după Monique Coker.

Monique Coker și Shay Poole și-au spălat păcatele după eșecul de la Sf. Gheorghe, reușind o partidă bună cu Galați. 17, respectiv 11 puncte au înscris cele două americance care au luat titlul cu CSM în 2015. Lista marcatoarelor este completată de Porchia Green 6 puncte, Elena Dincă 5 puncte, Larisa Toma 3 puncte și Donica Cosby 2 puncte.

În etapa viitoare, târgoviștencele se vor deplasa la Satu Mare pentru ultimul meci din 2016, pe 28 decembrie.

Fortza, CSM Târgoviște!