Vine Phoenix-ul!


Echipa de baschet a Clubului Sportiv Municipal Târgoviște va susține ultimul test din acest an, în fața propriilor suporteri, împotriva echipei Phoenix Galați. Cele două echipe sunt vecine de clasament, fiecare acumulând 19 puncte până acum. E drept, târgoviștenele au cu un joc mai puțin disputat.

Echipa de lângă Dunăre se anunță un adversar dificil pentru trupa pregătită de Cătălin Tănase, ce a pus probleme serioase formațiilor aflate pe primele 3 locuri. Ambele combatante vin după eșecuri înregistrate în etapa trecută. CSM a pierdut la Sfântu Gheorghe, în timp ce Galați suferit un eșec în fața propriilor suporteri, în meciul contra Universității Cluj.

Fetele noastre au uitat înfrângerea din etapa trecută și sunt pregătite să ofere un cadou frumos de Crăciun iubitorilor de baschet din oraș, care sunt așteptați în număr cât mai mare la Sala Sporturilor, astăzi, începând cu ora 18.00. O veste bună este aceea că tehnicianul Cătălin Tănase are valide toate jucătoarele și poate ataca această partidă în formulă completă!

Vă așteptăm la Sala Sporturilor pentru a vă susține favoritele! Hai, CSM Târgoviște!