Ciprian Lugulescu: “Mi-Am Dorit Să Batem Aradul Pentru Oamenii Care Au Venit În Sală Şi Ne-Au Susţinut”


csm-300x220 CS Municipal Târgovişte a ratat calificarea în finala Cupei României de baschet feminin, înfrângerea fiind greu de digerat pentru spectatorii care au urmărit partida cu Arad de la jumătatea săptămânii trecute. Afectat la rându-i de faptul că echipa sa nu a putut să-şi apere cu success trofeul câştigat anul trecut la Alba lulia, preşedintele clubului târgoviştean ne-a acordat un interviu despre ceea ce sa întâmplat în ultima săptămână.
– Domnule lugulescu, de ce nu şi-a putut apăra CSM cupa câştigată în ultimul an?
– Pentru că a pierdut în faţa Aradului.
– Asta ştim cu toţi, dar de ce credeţi că echipa târ-govişteană nu a reuşit să treacă de Arad?
– Detalii tehnice nu vă pot oferi pentru că nu sunt în măsură să mă pronunţ şi ar fi nedrept faţă de antrenorul nostrum. Cert este că rezultatul a consfiinţit victoria adversarelor noastre, iar CSM trebuie să accepte locul al treilea
– Simt că sunteţi dezamăgit…
– Nici fericit nu poţi fi când pierzi cu Aradul în propria sală. Sunt dezamăgit, dar în acelaşi timp sunt şi conştient că ne-a învins una dintre echipele bune din campionat, practic cea mai bună. Asta-i viaţa…
– În sezonul ăsta parcă Târgoviştea nu are suficientă forţă pentru a se lupta cu Arad şi Alba lulia…
– Asta timpul ne va spune. Mai este puţin şi o să vedem dacă aveţi sau nu aveţi dreptate. Uitaţi însă un lucru esenţial. Vă aduceţi aminte cum s-a făcut această echipă? Pe ultima sută de metri şi de-atunci am spus că ar fi o mare performanţă să ne aflăm între primele patru din ţară. Noi suntem în obiectiv, aşa că nu avem ce pierde.
– Păi dacă sunteţi în obiectiv de ce vi se cere demisia?
– Cine a vorbit de demisie?
– În presă vi s-a cerut, în mod direct, demisia.
– Dacă vorbiţi despre acelaşi personaj caraghios, care mă atacă în mod frecvent, nu e nicio noutate. Asta face de ani întregi. Îmi jigneşte familia, mă jigneşte pe mine, jigneşte sportivii, antrenorii, angajaţii etc. Nu înţeleg de ce îmi cere să plec.
– Pentru că nu v-aţi îndeplinit obiectivele.
– Hahahaha. După ce că caraghios mai este şi neinformat. Păi noi ne-am îndeplinit obiectivele de mult timp. În mod oficial, la echipa de baschet ţintele noastre au fost clare: calificarea în Final-Four-ul cupei şi clasarea pe unul dintre primele opt locuri ale ierarhiei Ligii Naţionale Feminine de Baschet. Primul a fost atins, ale doilea îl vom atinge în mai puţin de o săptămână. Aşa că suntem mult peste ceea ce ne-am propus. – Atunci de ce sunteţi dezamăgit că aţi pierdut cu Aradul?
– Pentru că mi-am dorit foarte mult să câştigăm meciul ăsta. Pentru lumea din sală. Din păcate nu am reuşit şi tare mult mă doare.
– Deci nu vă daţi demisia?
– Vreţi să revenim la caraghios? Ştiţi ce ar fi interesant? Să ne arate ultimul articol frumos la adresa echipelor noastre. Mă gândesc că dacă cineva îi citea bazaconiile ar fi putut crede că echipa asta n-a făcut nimic bun în ultimii cinci ani. Norocul nostru e că pe el nu-l mai ia nimeni în seamă. S-au convins oamenii ce poate şi l-au lăsat în plata Domnului…
– Mai speraţi la campionat, când vine vorba de baschet?
– Nu-mi poate interzice nimeni să sper. Eu sper, dar sunt conştient că e foarte greu. Nu ne putem compara, la momentul ăsta, cu Alba lulia şi Arad, care pe lângă echipe excelente au şi forţă financiară. Noi vom încerca să facem lucruri cât mai bune în ce a mai rămas din acest sezon. Am încredere în fete, dar în acelaşi timp nu mă pot face că nu văd că formaţiile de pe primele două locuri sunt foarte tari. Asta nu înseamnă că vom renunţa şi ne vom considera învinşi dinainte.

sursa: http://ziardambovita.ro/ciprian-lugulescu-mi-am-dorit-sa-batem-aradul-pentru-oamenii-care-au-venit-in-sala-si-ne-au-sustinut/