CSM Targoviste va juca in cupele europene!


Echpa de volei feminin CSM TARGOVISTE a castigat in aceasta seara mecul disputat in deplasare la formatia din judetul Timis, CSM LUGOJ cu scorul de 3-1 ( 25:16, 25:23, 21:25, 25:15).

CSM-ul nu au avut deloc o misiune usoara astfel ca, primul set a fost castigat destul de usor. Setul secund s-a disputat sub semnul echilibrtului, fetele antrenate de Paul Bodgan fiind hotarate sa restabileasca egalitatea la seturi, dar targovistencele nu au cedat presiunii si au castigat cu doar 2 puncte diferenta. Avand un avans de 2 seturi, elevele antrenate de profesorul ALEXANDRU IUHASZ nu au mai jucat la capacitate maxima, permitandu-le astfel adversarelor sa isi adjudece primul set din acest joc, castigandul cu 25:21. Finalul avea sa fie in setul 4, atunci cand CSM-ul castiga setul si se califica in Turul III al Play-off-ului DIVIZIEI A1 la Volei Feminin.

Asadar, CSM TARGOVISTE castiga cu scorul de 2-0 turul secund al Play-off-ului si va juca impotriva formatiei din Capitala, CSM BUCURESTI, care a reusit sa treaca de formatia Unic. PIATRA NEAMT cu scorul de 2-0.
Primele meciuri din cadrul Turului III vor avea loc in Sala Sporturilor din Targoviste pe 12 si 13 Aprilie a.c, urmand ca meciurle 3 si 4 sa se dispute pe terenul bucurestencelor in perioada 26 respectiv 27 Aprilie a.c, si daca mai este nevoie in caz de meci decisiv, acesta va avea loc pe 30 aprilie a.c in polivalenta targovisteana. Ora disputarii partidelor va fi stabilita ulterior.
Turul III se disputa dupa sistemul ” CEL MAI BUN DIN 5 PARTIDE ” primul la 3 si conteaza pentru stabilirea locurilor 5 respectiv 6.
De notat este faptul ca echipa care la finalul acestei dispute va castiga va ocupa locul 5 si se va califica automat in Cupa CHALLENGE, urmand ca ocupanta locului 6 sa se califice in Cupa BALCANICA !!!

 

sursa: http://sportshalltgv.wordpress.com/2014/04/02/volei-csm-targoviste-va-juca-in-cupele-europene/