Comunicat de presă – 18 iulie 2017


Comunicat de presă – Tradiția merge mai departe!

În urma ședinței de lucru de astăzi la care au participat reprezentanții executivului Municipiului Târgoviște, președintele clubului și conducerea tehnică a echipei, s-a luat decizia ca echipa noastră, a târgoviștenilor, să continue în Liga Națională de Baschet Feminin.
Indiferent de sancțiunile pe care echipa le suportă din cauza unui litigiu datat in 2013 și de interesele unora ca această echipă să se chinuie și să dispară, vom face tot posibilul să inchegăm o echipă competitivă.
Tradiția ne obligă, iar dumneavoastră, cei care ne susțineți și ați înțeles corect situația echipei, meritați să vă bucurați și în sezonul viitor de meciuri de baschet feminin din prima ligă.
Ne bucurăm să anunțăm pe această cale că echipa va fi condusă și în sezonul viitor de Valerian Ioan – in calitate de team manager si Cătălin Tănase – antrenor principal.
Deși numărul jucătoarelor eligibile care pot îmbrăca tricoul câștigătoarei Cupei României este restrâns, zilele următoare vă vom anunța cu privire la componența lotului. Pe înțelesul tuturor, aceasta se traduce prin aceea că au rămas foarte puține dintre jucătoarele care din 2014 au jucat numai în România, unele au abandonat activitatea sportivă, iar o parte au semnat cu alte echipe înainte ca Federația Română de Baschet să ia decizia de a ne permite înscrierea în ediția viitoare a LNBF.
Ne delimităm de cele câteva știri mincinoase și nedocumentate și vă mulțumim vouă, celui mai frumos public din România pentru suportul pe care îl oferiți în fiecare zi multiplei Campioane a României!
Ciprian Prisăcaru – Președintele CSM Târgoviște, 18 iulie 2017