Comunicat de presă


Zilele trecute, la sediul Clubului Sportiv Municipal Târgoviște a fost depusă o pseudo-adresă la care bănuim că se dorește un răspuns oficial din partea conducerii. Evident, acest lucru nu este posibil dintr-un motiv foarte simplu. Așa- zisa adresă , ruptă la unul dintre capete, este de fapt o scrisoare pe care presupunem că o doamnă a trimis-o către redacția unui cotidian local. În mod normal, conducerea clubului nostru nu poate răspunde la scrisori particulare către un ziar cu care se află în litgiu de mai multă vreme.

În același timp, Clubul Sportiv Municipal Târgoviște dorește să informeze opinia publică și conducerea cotidianului „Jurnal de Dâmbovița” că zilele trecute, un domn ce s-a recomandat ca fiind angajat al trustului amintit a ținut să pătrundă în incinta bazinului de înot pentru o așa-zisă investigație de presă. Domnul, care nu a prezentat niciun document care să certifice că este angajat al cotidianului, era însoțit de o doamnă care s-a recomandat ca fiind părintele unuia dintre copiii ce urmează cursuri de înot la bazinul pe care noi îl administrăm.

Menționăm că atitudinea și tonul celor doi au fost amenințătoare la adresa angajaților bazinului. Subliniind faptul că, în ultimul timp,  între clubul nostru și trustul de presă „Jurnal de Dâmbovița”  au existat relații civilizate, ne exprimăm speranța că domnul respectiv nu este un angajat al societății amintite ci doar un particular care a dorit să fure identitatea unui jurnalist cunoscut și incomod. În acest sens, îl informăm pe adevăratul  ziarist că, în ultima vreme, tot mai multe persoane încearcă, fără succes, să-I copieze cu nerușinare.

Clubul Sportiv Municipal Târgoviște