CSM, prima în clasament


CS Municipal Târgoviște – BC Danzio Timișoara 80 – 39 (20 – 6; 24 – 12; 27 – 9; 9 – 12)

Așa cum era de așteptat, prim divizionara dâmbovițeană nu s-a întrebuințat foarte mult pentru a obține succesul firesc în jocul cu Danzio. Deși mult schimbată în bine față de sezonul trecut, echipa din Banat a fost un rival modest pentru CS Municipal, care a controlat autoritar jocul.

Gazdele au reușit să-și apropie succesul din primele minute ale întâlnirii de sâmbătă. Chrissy Givens, Watson și Whittington au fost marcatoarele principale pentru formația noastră, care în ciuda celor două eșecuri suferite pe teren propriu în această primă parte a sezonului, rămâne lidera clasamentului primei divizii de baschet feminin.

Pentru elevele lui Dan Fleșeriu meciurile din acest an vor continua. După o săptmămână de pauză, campioanele vor pregăti primul joc din retur. Pe 6 sau 7 decembrie, CS Municipal se deplasează la Arad pentru derby-ul cu ICIM. În tur, ardelencele au câștigat în Sala Sporturilor, iar acesta este un motiv suficient pentru ca echipa noastră să încerce să se revanșeze după acel rezultat dureros.

Marcatoare: C. Whittington 12, Green 5, Kirberg 2, Huțanu 8, Dincă 10, Stoenescu 7, Watson 15, Givens 21