CSM Târgovişte a lovit din nou CSM Bucureşti în play-off


Echipa de volei feminin CSM Târgovişte a obţinut o nouă victorie de poveste împotriva lui CSM Bucureşti, în disputa pentru accederea în Challenge Cup.

După revenirea de senzaţie din primul meci, trupa lui Alexandru Juhasz a înregistrat ieri după-amiază un nou succes împotriva grupării din capitală (3-2), venit tot după cinci seturi disputate.

La capătul unor evoluţii convingătoare, formaţia dâmboviţeană şi-a îndeplinit cu vârf şi îndesat obiectivele din primele două jocuri cu CSM Bucureşti, disputate pe teren propriu. În urma celei de-a doua victorii, oficialii echipei târgoviţene au lăsat de înţeles că şansele Dianei Calotă et comp. au crescut considerabil de a termina campionatul pe locul 5 şi implicit de a evolua în Challenge Cup. „Suntem foarte bucuroşi că am reuşit să obţinem două victorii împotriva bucureştencelor. Înainte de disputarea acestor jocuri nu eram atât de siguri că putem termina de două ori învingători. În urma celui de-al doilea meci felicităm toate fetele pentru evoluţia bună, dăruire şi devotament, arătate pe teren. Cele două succese ne-au sporit şansele de a termina sezonul în primele cinci locuri.

În momentul de faţă şansele să jucăm în Challenge Cup sunt de 70 %. Cum jucătoarele noastre au moralul ridicat după primele două victorii, avem încredere că vom câştiga un meci şi la Bucureşti. Dacă vom reuşi o victorie, atunci putem spune că ne-am luat revanşa împotriva trupei din capitală, după eşecurile pe care ni le-a administrat în sezonul regulat”, ne-a declarat delegatul lui CSM Târgovişte, Ion Dobre. Cum meciurile din faza a 3-a play-off-ului se joacă după sistemul „cel mai bun din cinci jocuri”, târgoviştencele vor juca următoarele două înfruntări cu ocupanta locului 6, la Bucureşti, în zilele de 26 şi 27 aprilie, iar dacă va mai fi nevoie şi de „decisiv”, acesta va avea loc la Târgovişte, în ultima zi a lunii aprilie.

Lotul de jucătoare pe care Alexandru Juhasz a mizat în primele două partide cu CSM Bucureşti a fost alcătuit din M. Siwka, B. Moldovan, B. Stojkovic, C. Zanfir, S. Maletic, D. Calotă, S. Marian, I. Horeică, M. Sandic, M. Foca, A. Gagea şi M. Cojocaru.

Play-off – faza a treia
Locurile 5-6
CSM Târgovişte – CSM Bucureşti 2-0 (scor general)
Meciul 1: CSM Târgovişte – CSM Bucureşti 3-2 (-20, -22, 12, 22, 8)
Meciul 2: CSM Târgovişte – CSM Bucureşti 3-2 (22, -22, 5, -20, 14).

sursa: http://sportdambovitean.ro/volei/3008-volei-csm-targoviste-a-lovit-din-nou-csm-bucuresti-in-play-off