CSM Târgoviște scrie istorie! Echipa de volei este în sferturile de finală ale Cupei CEV


CS Municipal Târgoviște a reușit unul dintre cele mai mari rezultate la nivel de club din istoria sportului târgoviștean. Calificarea echipei de volei feminin în sferturile de finală ale CEV Cup reprezintă o performanță majoră. Disputată într-o singură manșă, pe terenul adversarei CSM-ului, partida din optimile celei de-a doua competiții europene inter-cluburi a fost dominată autoritar de fetele noastre.

În ciuda dezavantajului de a juca într-o sală total necunoscută, CS Municipal a reușit să controleze jocul contra croatelor de la Mladost Zagreb în stil de mare echipă. Niciun moment, jucătoarele Târgoviștei nu au cedat inițiativa, reușind să le ofere fanilor o calificare fără emoții.

Mladost Zagreb – CSM Târgoviște 0-3 (19-25; 23-25; 18-25) și CSM Târgoviște mai are doar un pas până în semifinalele întrecerii europene. Un pas dificil din mai multe puncte de vedere.

Mai întâi că adversara Târgoviștei vine dintr-un campionat tare. Beziers Angels este o reprezentantă a unui campionat important, cel al Franței. Apoi, rivalele elevelor lui Dragan Nesic mai au avantajul faptului că nu au jucat în optimi. Beziers Angels ar fi trebuit să joace împotriva compatrioatelor de la Volero Le Cannet, însă meciul nu s-a mai disputat după ce ultimele au declarat forfait.

Chiar și în aceste condiții, CS Municipal Târgoviște își va juca șansa până la capăt și va încerca să-și depășească performanța istorică stabilită cu doar o zi mai devreme.