Doua zile de show in Sala Sporturilor


Marti si miercuri, prim – divizionarele Clubului Sportiv Municipal Targoviste vor disputa meciuri capitale pentru viitorul lor in campionatele de volei si baschet.

Primul meci este programat marti, de la ora 18.30, pe parchetul Salii Polivalente, acolo unde voleibalistele pregatite de Dragan Nesic vor infrunta puternica formatie ardeleana CS Volei Alba Blaj. Daca obiectivul fetelor noastre este calificarea in play-off-ul Diviziei A1, pentru oaspete, scopul final in acest sezon este cucerirea titlului. Pana acum, CS Municipal a reusit sa rapuna doua dintre favoritele la cucerirea marelui trofeu, respectiv Stiinta Bacau si CSM Bucuresti.

Jocul de marti, de la ora 18.30 se anunta la fel de dificil pentru voleibalistele Targovistei, care pornesc cu a doua sansa. In acest an insa, CSM a dovedit ca se poate lupta cu oricine si poate castiga in fata oricarei adversare, motiv suficient pentru ca suporterii prim-divizionarei dambovitene sa spere intr-un rezultat pozitiv.

Miercuri, incepand cu ora 17.00, tot in Sala Sporturilor, vine randul fetelor de la sectia de baschet sa joace acasa. Oponenta vine de la Galati si este condusa din afara terenului de fostul secund al CSM-ului, Sakis Paralikas si de selectionerul nationalei Florin Nini. Pe parchet se va si o jucatoare care au evoluat pentru Targoviste in sezoanele precedente, respectiv Romina Filip.

Cu o astfel de distributie, iubitorii sportului din orasul Targoviste sunt asteptati sa umple tribunele salii si sa puna umarul la obtinerea unor rezultate pozitive ale favoritelor.