CSM vs. CSM! Sâmbătă seară, Sala Polivalentă Târgoviște!


Sâmbătă seară, Sala Sporturilor din Târgoviște găzduiește duelul CSM-urilor Ligii Naționale de Baschet Feminin. Târgoviștea primește vizita formației din Satu Mare, întărită serios în acestă pauză competițională. În primăvară, Satu Mare a retrogradat, însă decizia lui BC Danzio Timișoara de a nu se înscrie în campionat a fost salvatoare pentru gruparea sătmăreană, reușind să se întoarcă în prima divizie. De aici lucrurile au luat o întorsătură de 180 de grade pentru formația pe care Târgoviștea o învingea în finala din 2012.

Sâmbătă, de la ora 18.00, în Sala Polivalentă vor evolua și jucătoare cu care CS Municipal Târgoviște câștiga titlul național, precum Andreea Orosz, Khadijah Whittington sau Adina Pop, însă din postura de adversare.

Așadar, se anunță un duel interesant pe care nu aveți voie să îl ratați! Vă așteptăm la Sala Sporturilor! Intrarea este liberă!

 

Voleiul merge la Pitești! 

Și echipa de volei a Clubului Sportiv Municipal Târgoviște va disputa un meci în campionatul intern în aceeași zi cu baschetbalistele. Fetele lui Dragan Nesic vor întâlni de la ora 18.30 CSM-ul din… Pitești! Voleibalistele noastre speră să se întoarcă acasă victorioase și să reușească a III-a victorie consecutivă din actuala stagiune.