Două din două! CS Municipal, victorie fără emoții cu CS U. Cluj!


În deschiderea cuplajului sportiv programat în weekendul trecut la Sala Sporturilor din Târgoviște, echipa de volei a Clubului Sportiv Municipal Târgoviște s-a impus fără emoții în fața clujencelor de la CS U. NTT Data, una dintre formațiile modeste ale primei divizii interne.

Jucătoarele lui Dragan Nesic au controlat partida, care inițial trebuia să se desfășoare la Cluj Napoca, iar victoria a venit firesc, grație unei prestații constante și eficiente.

Pentru formația noastră, aceasta a fost a doua victorie stagională după cea înregistrată în debutul campionatului, cu CS Medgidia, o altă adversară care face parte din grupul poziționat în linia a doua a întrecerii interne.

Următorul meci al Clubului Sportiv Municipal Târgoviște în campionat va avea loc tot la Târgoviște, unde va veni Rapid București, o altă adversară accesibilă, pe care fetele noastre au obligația să o învingă la fel de clar ca pe CS Medigidia și CS U. NTT Data Cluj Napoca.

Casetă tehnică:

CS Municipal Târgoviște – CS U. NTT Data Cluj Napoca 3 – 0 (25-16, 25-13, 25-18)

CS Municipal Târgoviște: H. Yusleyni 14 p, R. Buterez 12 p, I. Van Der Vyver 3 p, Al. Trică 13 p, T. Sredic 6 p, I. Prokopic 9 p.

Antrenor: D. Nesic

CSU Cluj: A. Gagea 6 p, R. Cocoș 4 p, M. Șipoș 6 p, A. Tamaș 2 p, G. Dancu 4 p, A. Stanciu 11 p.

Antrenor: L. Trombițas