Două victorii cu Rapidul!


CS Municipal Târgoviște      – CS Rapid București    91 – 51 (27-11, 23-9, 22-16, 19-15) – baschet feminin;

CS Rapid București – CSM Târgoviște     0:3 (8:25, 13:25, 11:25) – volei feminin.

BASCHET

Așa cum era de așteptat, Municipal Târgoviște a reușit să bată Rapidul în prima etapă a returului din Liga Națională de baschet feminin. În fața unei formații fără pretenții, campioana a reușit o victorie lejeră, care o menține pe locul șase în clasamentul primei divizii.

Partida din Sala Sporturilor nu a avut istoric, jucătoarele dâmbovițene fiind mereu la timonă și reușind să-și asigure un avantaj confortabil încă din primul sfert.

Chiar dacă meciul nu a suscitat un interes foarte mare din partea suporterilor dâmbovițeni, numărul mare de puncte reușit de CS Municipal a făcut ca duelul de sâmbătă seara să fie foarte agreabil pentru cei care au înfruntat frigul și au venit în Polivalentă pentru a se destinde preț de aproape o oră și jumătate.

VOLEI

Meciul de sâmbătă dimineața, din sala Rapid, a fost ca o injecție pentru echipa. Repede și puțin dureros. Practic, bucureștencele și-au dat seama că totul e gata după câteva zeci de minute în care nu au reușit să dea nicio replica vicecampioanei. CS Municipal a învins fără drept de apel și are timp sufficient pentru a pregăti jocul din etapa următoare, unde va da piept cu Dinamo, o rivală direct în lupta pentru podiumul Diviziei A la volei feminin.