Final de an cu victorie


CS Municipal Târgoviște – BC Teleorman Alexandria 72 – 58 (8-16, 22-11, 22-18, 20-13)

Ce poate fi mai frumos pentru iubitorul de baschet din Târgoviște să vadă la final de an o victorie pe terenul rivalei din Arad urmată de un succes pe teren propriu în fața uneia dintre echipele incomode ale campionatului? Răspunsul a fost oferit de aplauzele de la finalul confruntării cu Alexandria, ultima adversară a campioanei în 2014.

Duelul contra teleormănencelor nu a fost ușor. Începutul s-a dovedit mai greu decât credea cineva, iar rezultatul la finalul primului sfer a înghețat și mai mult asistența din tribunele Polivalentei. Având de recuperat o diferență de 8 puncte, Municipal a dovedit că știe să revină și făcut-o după următoarele 10 zece minute, jucătoarele lui Fleșeriu intrând la cabine în avantaj.

Campioana nu a reușit să tranșeze meciul nici în repriza a treia pentru că Alexandria a refuzat să irosească o șansă ce părea la un moment dat posibilă. Lucrurile s-au definitivat însă în ultima parte pe care Municipalul și-a adjudecat-o și o dată cu ea meciul și două puncte care o menține  la egalitate de puncte cu Sepsi SIC Sf. Gheorghe în fruntea clasamentului.

Marcatoare: C. Whittington 6, P. Green 8, M. Coker 22, A. Stoenescu 16, C. Givens 20.