Final nebun de meci la Arad. Coș de 3 puncte marcat în ultima secundă


Monique Coker a fost eroina lui ICIM Arad în meciul doi al finalei Ligii Naționale de baschet feminin. Jucătoarea gazdelor a aruncat în aer sala din Arad cu un coș de 3 puncte marcat în ultimele secunde ale disputei cu CS Municipal Târgovişte.

Spectatorii din Arad au avut parte de un final incendiar de meci în duelul transmis ÎN DIRECT de Digi Sport 2. Conduse cu 1-0 la general, jucătoarele lui Dan Fleșeriu au fost la câteva secunde de a doua înfrângere în finala disputată după sistemul cel mai bun din 5 meciuri.

CSM Târgoviște conducea cu 3 puncte, tabela arăta că mai sunt doar 14 secunde de joc iar mingea se afla în posesia baschetalistelor de la ICIM Arad. Monica Engelman a rămas singură la linia de 3 puncte însă nu a nimerit ținta în două rânduri și mingea a ajuns în cele din urmă la Monique Coker. Cea mai bună jucătoare a gazdelor, cu 17 puncte, 9 recuperări și două pase decisive a înscris din spatele semicercului și a trimis meciul în prelungiri, unde arădencele s-au impus la limită, 87-86.

Finala va continua ÎN DIRECT la Digi Sport cu meciurile 3 și 4, programate pe 6 și 7 mai, la Târgoviște. Scorul după primele două meciuri este egal iar ICIM are nevoie de o victorie în deplasare pentru a trimite disputa în decisiv. Ultimul act al Ligii Naționale de baschet feminin se dispută după sistemul „cel mai bun din 5 meciuri”.

sursa: http://www.digisport.ro/Sport/BASCHET/VIDEO+Final+nebun+la+Arad+Cos+de+3+marcat+in+ultima+secunda