„Invincibila Armada”


7 victorii din tot atâtea posibile! Acesta este parcursul echipei de baschet a Clubului Sportiv Municipal Târgoviște în actuala stagiune a Ligii Naționale. Fetele pregătite de Cătălin Tănase au mai făcut o victimă, miercuri seară, în Sala Polivalentă din municipiu. Eterna rivală, ICIM Arad s-a văzut învinsă la capătul unui meci viu disputat, scor final 59-52. Spectatorii veniți în Sala Sporturilor au putut urmări un baschet plăcut, plecând acasă cu o altă bucurie făcută de echipa favorită.

Târgoviștencele sunt primele în clasament, urmate de echipa pe care o vor  întâlni la sfârșitul acestei săptămâni, Universitatea Cluj-Napoca. În meciul de astăzi, principalele marcatoare au fost Monique Coker 22p și 11rec, Porchia Green 15p și 7rec, Larisa Toma 8p și 5rec, Donica Cosby 6p și 7 rec, Shay Poole și Anamaria Vîrjoghe câte 4p.

Publicul a fost și în această seară al șaselea jucător pentru formația noastră! Galeria împreună cu cei peste 1000 de oameni veniți la Sala Sporturilor au reușit să creeze o atmosferă cum doar la Târgoviște se poate simți!

Bravo, fetelor! Hai, CSM Târgoviște!

 

*De cealaltă parte, echipa de volei a Clubului nostru a cedat pe terenul formației din Bacău, scor final 3-1. Capul sus, fetelor!