Comunicat de presă


Referitor la informațiile aparute recent în presa locală în care se vorbește despre presupuse întâmplări din anii trecuți, evenimente față de care nimeni nu a avut o poziție la acel moment, țin să fac unele precizari.

Am convingerea că niciodată în istoria clubului nu a existat nicio suspiciune privind sportivii sau antrenorii clubului nostru în ceea ce privește apărarea corectă, sportivă, onestă și în spiritul fair-play-ului in toate competițiile la care au luat parte, indiferent de ramura sportivă. Toate confruntările sportive s-au desfășurat numai pe teren iar rezultatele au reflectat doar realitatea sportiva de la acel moment.

Conform obiectivelor stabilite la începutul fiecărui sezon, s-au atins și chiar depășit obiectivele sportive de performanță propuse, acest lucru fiind cunoscut de toată opinia publică.

Ne delimităm de orice insinuare aparută pe marginea acestui subiect, însă consider că, înainte de a apărea public, orice afirmație trebuie atent investigată, pentru buna informare a opiniei publice și eventual, dacă informațiile pot fi probate, sesizarea intituțiilor abilitate.

Personal nu sunt de acord cu intoxicarea opiniei publice cu informații pentru care nu exista nicio proba, ci doar declarații ale unor persoane aflate in conflict cu membrii staff-ului nostru.

În acest moment la CSM Târgoviște toata lumea este preocupată de realizarea obiectivelor sportive, iar stabilitatea și preocuparea echipei de profesioniști alături de care lucrez a creeat premisele realizăriiperformanțelor pe care le așteptăm.

În calitate de președinte al CSM Târgoviște, vă asigur că activitatea clubului nu va fi influențată de relația dintre unii factori externi, și vă ofer garanția că voi lua măsuri ferme față de orice sportiv, antrenor sau membru al staff-ului meu care nu se ridică la nivelul CSM Târgoviște.

Ciprian PRISĂCARU – președintele CSM Târgoviște