Jucăm degeaba?


Știința Bacău – CSM Târgoviște. Joi, ora 19.00.

Cu 24 de ore înainte de disputarea meciului decisiv din semifinalele Diviziei A1 de volei feminin dintre Știința Bacău și CS Municipal Târgoviște, oficialii federației de specialitate au făcut o gafă impardonabilă, numai bună pentru a da apă la moară celor care spun, de mai multă vreme, că echipa lui Florin Grapă este foarte iubită de forul central al voleiului românesc.

CLICK PENTRU A MĂRI POZA

finala

În ciuda faptului că nimeni nu cunoaște rezultatul meciului 5 al semifinalei, oamenii care decis soarta acestui sport au hotărât ca finala să se joace între Blaj și Bacău, acestea fiind, probabil, preferatele federației.

În aceste condiții, nu înțelegem de ce echipa noastră a fost nevoită să tragă din greu pentru a se ridica la nivelul unei semifinale… De asemenea, nu pricepem de ce federația a fost neiertătoare cu CS Municipal, iar când vine vorba de propriile greșeli nu ia nicio măsură, deși gafele făcute de angajații săi ar trebui prezentate în mai multe episoade.

Singurul lucru benefic pentru echipa noastră după această „premoniție” federală este acela că știe ce o așteaptă pe terenul campioanei. Cu siguranță că Știința va merge mai departe după „ordinul” FRV transmis subliminal pe site-ul oficial. Arbitrii și observatorul jocului au primit tema și, cu siguranță, vor face totul pentru a-și mulțumi superiorii.

Nouă, târgoviștenilor, nu ne rămâne decât să privim neputincioși execuția în direct care i se pregătește echipei de volei, mâine, de la ora 19.00, în direct pe DigiSport 3. Vă avertizăm, încă de pe acum, că imaginile vor avea un puternic impact emoțional.