O seară minunată!


CSM Târgoviște – CS Volei Alba Blaj 3 – 0 (25-21, 25-21, 25-14 )

Cine ar fi crezut? Târgoviștea a îngenuncheat toate forțele primului eșalon voliebalistic al României. Blajul era ultima pe listă, iar în această seară inevitabilul s-a produs. CS Municipal a dat de pământ cu o trupă ce visează la titlu și și-a asigurat, în bună măsură, prezența în careul de ași al Diviziei A1.

A fost o seară perfectă pentru fetele noastre, care au jucat incredibil și au reușit să termine totul în doar trei seturi. Doar prima manșă a stat sub semnul tensiunii. În rest, zborul fenomenal al fetelor lui Nesic, care și-au dominat rivalele și care au obținut un nou rezultat uriaș în fața unui club cu un buget superior și cu pretenții de finală.

3-0 este scorul pe care un cunoscător nu l-ar fi anticipat niciodată. 3-0 este un scor pe care toți fanii CSM-ului și l-au dorit, dar nu l-au rostit. 3-0 este un scor ce reflectă corect realitatea de pe parchet.

Bacău, CSM București și acum Blajul. Acestea sunt victimele unei echipe târgoviștene invincibilă în anul 2015 și care se poate gândi mai departe de locul 4.