Pas mare către optimi! CSM Târgoviște, victorie pe tărâm ucrainian


Seară perfectă pentru echipa de volei feminin a Clubului Sportiv Municipal Târgoviște, la debutul în noua ediție a cupelor europene. Fetele pregătite de Dragan Nesic au reușit un succes de referință în istoria clubului, câștigând cu 3-1 în deplasare contra formației ucrainiene, Prometey Kamyanske.

Jucătoarele noastre au început mai timid partida, cedând primul set al duelului. După pasul greșit din debutul jocului, totul a mers conform planului pentru CS Municipal Târgoviște, care a câștigat următoarele trei seturi ale meciului. A fost 3-1, iar fetele noastre au prima șansă la obținerea calificării în optimile de finală ale CEV Cup.

Adversara Municipalului a ajuns în 16-imile de finală ale Cupei CEV după ce a jucat și fost eliminată din primele faze ale Champions League. Despre Prometey se spune că este formația cu cel mai mare buget din campionatul ucrainian de volei feminin, ceea ce face ca victoria fetelor noastre să fie mult mai importantă.

Returul dublei manșe dintre CS Municipal Târgoviște și Prometey Kamyanske va avea loc pe 25 noiembrie, în Sala Sporturilor din Târgoviște.

Casetă tehnică:

SC Prometey Kamyanske – CS Municipal Târgoviște 1-3 (25-,21 24-26, 19-25, 16-25).

Palatul Sporturilor Yunost ZAPORIZHZHIA

Arbitri: JANKOVIC Mirko (Serbia); KOVALCHUK Andrii (Ucraina)

Cele mai bune marcatoare: Rodica Buterez (CSM Târgoviște) – 21 puncte; Gergana Dimitrova (CSM Târgoviște) – 20 puncte; Anastasia Kraiduba (Prometey) – 18 puncte; Diana Melyushkina (Prometey) – 15 puncte; Heidy Casanova Alvarez (CSM Târgoviște) – 14 puncte.