Sala de sport „Ioan Valerian” din Târgoviște, gazda unui nou turneu de baschet feminin al Ligii Naționale


UPDATE: Din cauza condițiilor neprielnice din Sala Sporturilor din Târgoviște, meciurile de baschet din acest weekend se vor desfășura în Sala „Ioan Valerian”, aparținând Clubului Sportiv Școlar Târgoviște.

Știre inițială

Echipa de baschet a Clubului Sportiv Municipal Târgoviște începe noul an cu două meciuri disputate la Sala Sporturilor. În zilele de 9 și 10 ianuarie 2021, în orașul nostru, se va disputa una dintre cele trei reuniuni care contează pentru Turneul 5 al Ligii Naționale de Baschet feminin.

Celelalte gazde ale etapei sunt Sf. Gheorghe și Constanța. La turneul de la Târgoviște se vor afla următoarele echipe: Rapid București, Olimpia Brașov, Agronomia București și CSM Târgoviște.

Programul celor două zile de întrecere este următorul:

Sâmbătă, 9 ianuarie 2021

Rapid București – Olimpia CSU Brașov – ora 16:00

Agronomia București – CSM Târgoviște – ora 19:00

Duminică, 10 ianuarie 2021

Olimpia CSU Brașov – CS Agronomia București – ora 14:00

CSM Târgoviște – CS Rapid București – ora 17:00

Acreditări de presă pentru turneul de la Târgoviște

Clubul Sportiv Municipal Târgoviște anunță startul procesului de acreditare pentru jurnaliștii care doresc să asiste la cele patru meciuri de baschet feminin programate în perioada 9-10 ianuarie 2021, în Sala Sporturilor din Târgoviște. Partidele vor conta pentru Turneul 5 al Ligii Naționale.

Instituțiile media care doresc să se acrediteze sunt rugate să trimită solicitările nominale însoțite de adresa de mail a jurnaliștilor la adresa csm_targoviste@yahoo.com, până la data de 8 ianuarie 2021, ora 12:00.

Solicitările vor conține numele și prenumele jurnaliștilor și instituțiile media pe care le reprezintă.

Solicitările vor fi aprobate în limita locurilor disponibile, iar cererile sosite după termenul menționat mai sus nu vor putea fi luate în calcul.