Șansă irosită


CS Municipal Târgoviște – CSU Alba Iulia 59-69 (16 – 19 20 – 10 13 – 16 10 – 24)

Ce începe prost se termină și mai prost! Astfel sună una dintre legile lui Murphy care s-a aplicat perfect sâmbătă seara, la derby-ul etapei Ligii Naționale de Baschet Feminin dintre CS Municipal Târgoviște și CSU Alba Iulia.

Meciul a început rău pentru echipa noastră, care a pierdut primul sfert și s-a încheiat dezamăgitor, cu aceeași formație ardeleană la timonă. O înfrângere greu de digerat pentru întreaga suflare baschetbalistică dâmbovițeană, care acceptă cu greu eșecurile pe teren propriu și mai ales când acestea vin în fața unor echipe pe care le avem adversare directe în lupta pentru cucerirea unui nou titlu național.

Alba Iulia a reușit să se revanșeze după eșecul din tur, iar CS Municipal suferă un nou eșec pe teren propriu, al treilea din acest sezon după episoadele Arad și Sf. Gheorghe.

Principalele marcatoare ale CSM-ului au fost Chrissy Givens (17 p.), Ancuța Stoenescu (14 p.) și Monique Coker (13 p.), în vreme ce de la oaspete s-au remarcat J. Kuster (19 p.), O Agunbiade (16 p.) și V. McFarland (11 p.)